Μπακς: Θέλει σκληρή δουλειά ο Γιάννης (vid)

Μπακς: Θέλει σκληρή δουλειά ο Γιάννης (vid)tnalΣάβ, 02/20/2021 - 13:44

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την επιστροφή των Μιλγουόκι Μπακς στις νίκες στο ματς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως τα “ελάφια” θα πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, καθώς έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. 

Χαρακτηριστικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Νιώσαμε καλά που νικήσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να χτίζουμε καλές συνήθειες. Είτε

νικάμε είτε χάνουμε πρέπει να μένουμε πιστοί στο πλάνο μας. Το πλάνο είναι να χτίσουμε καλές συνήθειες και να ανταποκρινόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όταν αρχίσουμε να ρολάρουμε, τότε θα νιώθουμε όλοι καλά”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Τι Τζέι Όγκαστιν: “Ο Τι Τζέι απελευθέρωσε εμένα και τον Μίντλετον, επειδή είχαμε ακόμα έναν πόιντ γκαρντ στο παρκέ να δημιουργεί. Οι αναπληρωματικοί μας βοήθησαν επίσης πολύ, βγάζοντας ενέργεια, όπως ο Θανάσης”.

Το σχετικό βίντεο: 

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την επιστροφή των Μιλγουόκι Μπακς στις νίκες στο ματς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Article publish on Σάβ, 02/20/2021 - 13:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα