Ρεάλ: Πάλι απών ο Αζάρ!

Ρεάλ: Πάλι απών ο Αζάρ!gdouskasΔευ, 03/15/2021 - 14:36

Ο Εντέν Αζάρ αγωνίστηκε για 15 λεπτά απέναντι στην Έλτσε, προσφέροντας αχτίδα αισιοδοξίας για τη συνέχεια του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η πραγματικότητα προσγείωσε απότομα τους φίλους των «μπλάνκος».

Ο Βέλγος απουσίασε τόσο από τη χθεσινή προπόνηση όσο και από τη σημερινή, επομένως αν και ακόμη δεν υπάρχει ιατρικό ανακοινωθέν από τους πρωταθλητές Ισπανίας, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απουσία από τον αγώνα της Τρίτης (16/3, 22:00) με την Αταλάντα στο «Αλφρέντο

ντι Στέφανο». 

Το πρόβλημα μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς δεν αποκλείεται να απουσιάσει για διάστημα που να υπερβαίνει τις 6 εβδομάδες!

Συνολικά ο Αζάρ έχει απουσιάσει από 21 αναμετρήσεις την τρέχουσα σεζόν, έχοντας καταγράψει μόνο 646 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #realmadridfc #hazard Real Madrid ΔΙΕΘΝΕΙΣ Από την προπόνηση της Δευτέρας εν όψει του αγώνα με την Αταλάντα, απουσίασε ο Βέλγος με τα ισπανικά μέσα να θεωρούν δεδομένο πως θα είναι εκτός πλάνων του Ζιντάν για περίπου 6 εβδομάδες! Article publish on Δευ, 03/15/2021 - 14:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα