Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια 5-1: “Σκόρπισε” τη Βαλένθια με σόου Βίνι και Ροντρίγκο! (highlights)

H Rεάλ Μαδρίτης “σκόρπισε” με 5-1 την Βαλένθια στο “Μπερναμπέου” για την 13η αγωνιστική στην Ισπανία, με την ομάδα του Αντσελότι να απέχει από την κορυφή και την Τζιρόνα 2 βαθμούς (34-32) και την Βαλένθια να συμπληρώνει την οκτάδα της βαθμολογίας, μετρώντας 18 (παρέα με Ράγιο και Λας Πάλμας).

Δυο γκολ ο Βίνι, δυο γκολ και δύο ασίστ

ο Ροντρίγκο, γκολ και θέαμα στη Μαδρίτη μετά το 0-0 με τη Ράγιο την προηγούμενη αγωνιστική!

Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση στο ματς, μετά από μαγική πάσα του Κρος, με το δεύτερο γκολ του Καρβαχάλ στη σεζόν στο 3′ για το 1-0, είχε δοκάρι με τον Γερμανό χαφ με φάουλ στο 8′ και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 2-0 με σκόρερ στο 42΄ τον Βίνι από ασίστ του Ροντρίγκο.

Η Βαλένθια είχε κλασικές φάσεις για γκολ με τον Ντούρο στο 10′, στο 15′ και στο 41′. Το 3-0 ο Βίνι στο 49′ από πάσα του Ροντρίγκο και ωραίο δεξί σουτ και το 4-0 από λάθος του Μαμαρντασβίλι ο Ροντρίγκο στο 50′ με την Βαλένθια να αιφνιδιάζεται πλήρως στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους από την εξαιρετική Ρεάλ.

Το 5-0 ο Ροντρίγκο στο 85′ για να μειώσει σε 5-1 ο Ντούρο στο 88′.

Η Ρεάλ, 16 ματς αήττητη με την Βαλένθια από το 2008 (11 νίκες και 5 ισοπαλίες) αγωνίστηκε χωρίς Μπέλιγχαμ (ενοχλήσεις στον ώμο, τελευταία απώλεια) Κέπα, Μιλιτάο, Κουρτουά, Γκιουλέρ, Τσουαμενί, Θεμπάγιος και Ρούντιγκερ και η Βαλένθια, η οποία πήγε αυθημερόν με τρένο στη Μαδρίτη για το ματς χωρίς Ντιακαμπί, Αλμέιδα, Μαρί και τον Αλμαλάχ, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα