ΠΑΟΚ: Αποστολή για Παναιτωλικό και διάγνωση για Μπάμπα (pic&video)

Με ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό (17:30, Γήπεδο Τούμπας, NOVA SPRORTS PRIME).

Κι αυτό γιατί ναι μεν γιατί δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου αλλά η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ράχμαν Μπάμπα επιβεβαίωσε τους φόβους που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Όπως αναφέρουν

σχετικά οι άνθρωποι του “Δικεφάλου”: “Ένας ακόμα αγωνιστικός κύκλος ολοκληρώνεται για τον Δικέφαλο με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας, πριν τη διακοπή για τα παιχνίδι των εθνικών ομάδων του Νοεμβρίου.

Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11.11) στη Νέα Μεσημβρία. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Τάισον και Μπάμπα. Ο Γκανέζος μπακ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον δεξί δικέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε ήδη θεραπείες κι η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Αν. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τόμας, Σαμάτα, Τζίμας“.

#SquadList Η αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας #PAOKPAN #slgr #StoiximanSuperLeague #stoiximan #squad

#TrainingReport – https://t.co/Ee4GN0cLMT @Stoiximan pic.twitter.com/53dnb7p8Yv

PAOK FC (@PAOK_FC) November 11, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα