Ρεάλ Μαδρίτης: Πιστεύει στη βελτίωση ο Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Πιστεύει στη βελτίωση ο ΖιντάνtnalΔευ, 02/08/2021 - 09:20

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε σίγουρος πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταφέρει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις το προσεχές διάστημα. Ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη 2-1 επί της Ουέσκα και απέφυγε να αναφερθεί στα σενάρια, σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της “Βασίλισσας” της Ευρώπης.

Χαρακτηριστικά, ο Ζιντάν δήλωσε: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό το παιχνίδι. Όχι μόνο για τη νίκη μας, αλλά και

για τον τρόπο που τα καταφέραμε. Παλέψαμε, δώσαμε μάχη και δείξαμε χαρακτήρα. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη, πάρα πολύ σημαντική. Πρέπει να χαρούμε ξανά το παιχνίδι, πρέπει να αρχίσουμε και να παίζουμε ξανά ως Ρεάλ Μαδρίτης. Σιγά-σιγά θα το καταφέρουμε, είμαι σίγουρος για αυτό. Μια ομάδα σαν εμάς δεν τα παρατάει ποτέ. Είμαστε δεύτεροι, αλλά δε μας φτάνει αυτό. Στόχος είναι η κορυφή”.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε σίγουρος πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταφέρει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις το προσεχές διάστημα. Article publish on Δευ, 02/08/2021 - 09:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα