Η πρώτη έκπληξη στη Μελβούρνη – VIDEO

08:41 8/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Με μια μεγάλη έκπληξη ξεκίνησε το Australian Open τη Δευτέρα στη Μελβούρνη καθώς ο Γκάελ Μονφίς γνώρισε οδυνηρή ήττα στα 5 σετ από τον 21χρονο Φινλανδό, Εμίλ Ρουσουβουόρι.

Αντίθετα, το εισιτήριο για το 2ο γύρο εξασφάλισαν Ντόμινικ Τιμ, Μίλος Ράονιτς και ο πρωταθλητής του 2014, Στάνισλας Βαβρίνκα.

O Γκάελ Μονφίς συνέχισε το σερί των αρνητικών του αποτελεσμάτων

στο tour, γνωρίζοντας την 7η συνεχόμενη ήττα του. Το Νο10 του ταμπλό, ηττήθηκε με 3-6, 6-4, 7-5, 3-6, 6-3 από το Νο86 της παγκόσμιας κατάταξης, Εμίλ Ρουσουβουόρι και στη συνέντευξη Τύπου ξέσπασε σε λιγμούς.

Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι ότι ο νεαρός Φινλανδός ήταν ο πάρτνερ του Μονφίς κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων καραντίνας και σίγουρα αυτό τον βοήθησε να πετύχει τη σπουδαία νίκη και να πάρει την πρόκριση για το 2ο γύρο του Australian Open.

O Ρουσουβουόρι έσωσε 17 από τα 23 break points του Μονφίς στο ματς το οποίο είχε διάρκεια 3 ώρες και 46 λεπτά, στο Court 13 του Melbourne Park.

“Δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση. Θέλω να βγω από αυτόν τον εφιάλτη αλλά δεν μπορώ. Δεν ξέρω πότε θα τελειώσει όλο αυτό. Είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να σερβίρω, παίζω άσχημα” είπε ο Μονφίς η τελευταία νίκη του οποίου ήταν τον Φεβρουάριο του 2020.

Gael Monfils, who lost in 5 to Ruusuvuori: "I would like to get out of this nightmare but I can't."

(via @QuentinMoynet)pic.twitter.com/BEkzQobMLu

— Reem Abulleil (@ReemAbulleil) February 8, 2021



Χωρίς εκπλήξεις ήταν το υπόλοιπο ξεκίνημα της πρεμιέρας της διοργάνωσης, με τον Στάνισλας Βαβρίνκα να επικρατεί 6-3, 6-2, 6-4 του Πάολο Σούζα ενώ ο Μίλος Ράονιτς επιβλήθηκε 6-3, 6-3, 6-2 του Φρεντερίκο Κορία.

Το εισιτήριο για τους “64” του θεσμού εξασφάλισαν και οι Ντόμικ Τιμ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και Τέιλορ Φριτζ.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Η πρώτη έκπληξη στη ΜελβούρνηVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα