Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μόντριτς δεν πρόκειται να αποχωρήσει

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μόντριτς δεν πρόκειται να αποχωρήσειtnalΔευ, 01/25/2021 - 08:48

Ο Εμίλιο Μπουντραγκένιο ξεκαθάρισε πως στόχος της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η παραμονή του Λούκα Μόντριτς στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ισπανικής ομάδας προανήγγειλε την επέκταση της συνεργασίας των “μερένχες” με τον Κροάτη μέσο, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Ζινεντίν Ζιντάν να επιστρέψει γρήγορα στον πάγκο της ομάδας. Ο Γάλλος τεχνικός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Αρχικά, ο Μπουντραγκένιο

δήλωσε: “Υπάρχουν ποδοσφαιριστές σαν τον Μόντριτς που κάνουν το άθλημα καλύτερο. Είναι πολυτέλεια για εμάς να τον έχουμε. Μας δίνει πολλά και θα συνεχίσει να το κάνει”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον Ζινεντίν Ζιντάν: “Αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψει το συντομότερος. Ξέρουμε πως είναι το ποδόσφαιρο, έχουμε περάσει πολλές τέτοιες στιγμές. Όταν η ομάδα δεν κερδίζει, ακούμε διάφορα σχόλια και φήμες. Εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να δουλεύουμε σκληρά”.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Εμίλιο Μπουντραγκένιο ξεκαθάρισε πως στόχος της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η παραμονή του Λούκα Μόντριτς στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Article publish on Δευ, 01/25/2021 - 08:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα