Ρεάλ Μαδρίτης: Εντυπωσιασμένος με το κλίμα ο Βενγκέρ

Ο Αλσατός τεχνικός τόνισε πως οι “μερένχες” μοιάζουν περισσότερο με μια παρέα φίλων, παρά με μια ομάδα γεμάτη αστέρες. Παράλληλα, ο Γάλλος προπονητής υποστήριξε πως η απώλεια του αγγλικού πρωταθλήματος επηρέασε ψυχολογικά τους “κόκκινους”.

Χαρακτηριστικά, ο Βενγκέρ δήλωσε: “Αφού παρακολούθησα αυτό το παιχνίδι, αναρωτιέμαι αν η απογοήτευση από τον χαμένο τίτλο στην Premier League έριξε την αυτοπεποίθηση της Λίβερπουλ. Ένιωσα ότι ο Σαλάχ, ο Μανέ, παίκτες που κάνουν τη διαφορά,

δεν είχαν την ίδια φρεσκάδα, την ίδια αυτοπεποίθηση ότι μπορούσαν να το κάνουν”.

Και συμπλήρωσε: “Ο Αντσελότι έπαιξε μεγάλο ρόλο στην κατάκτηση. Υπάρχει μια καλή σχέση ανάμεσα σε εκείνον και τους παίκτες του. Φαίνονται χαλαροί όταν τον αντιμετωπίζουν, ξέρει πώς να χειρίζεται αυτούς τους μεγάλους παίκτες. Αλλά πιστεύω επίσης ότι οι παίκτες έχουν σημαντική εμπειρία μαζί. Ο Κρόος ήταν εξαιρετικός, ο Μόντριτς ήταν εξαιρετικός, ο Βαλβέρδε ήταν εξαιρετικός, Καζεμίρο ήταν εξαιρετικός. Έχουν βιώσει τη νίκη μαζί. Ξέρουν ότι όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα στο παιχνίδι μπορούν να το ξεπεράσουν. Υπάρχει κάτι ξεχωριστό και ο Αντσελότι αξίζει τα εύσημα. Αλλά όταν υπάρχει ένα παρελθόν μαζί, δημιουργείται ένας ιδιαίτερος δεσμός. Είναι μια ομάδα αστέρων που φαίνεται σαν μια ομάδα φίλων, δε συμβαίνει πάντα έτσι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα