Ρεάλ Μαδρίτης: Έμεινε ευχαριστημένος ο Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Έμεινε ευχαριστημένος ο ΖιντάνtnalΔευ, 12/21/2020 - 07:52

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Εϊμπάρ για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Γάλλος τεχνικός των “μερένχες” στάθηκε για μια ακόμα φορά την εφετινή σεζόν στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος βρήκε για μια ακόμα φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. 

Χαρακτηριστικά, ο Ζιντάν δήλωσε: “Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ θεαματικά. Σκοράραμε δύο γκολ,

αλλά υπήρχε κι ένας αντίπαλος, που αντέδρασε και είχε τις στιγμές του. Δυσκολευτήκαμε στη συνέχεια να ελέγξουμε το παιχνίδι, κάτι που ήταν φυσιολογικό. Η κίνηση που είχαμε στο πρώτο 20λεπτο, ήταν πάρα πολύ καλή”.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος τεχνικός τόνισε για τον Μπενζεμά: “Τα πηγαίνει τρομερά. Δεν έχει να κάνει μόνο με το γκολ που πέτυχε. Είναι η διαύγεια στο παιχνίδι του, που είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας, ωστόσο όλη η ομαδική δουλειά ήταν κάτι αξιοσημείωτο”.

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Εϊμπάρ για το ισπανικό πρωτάθλημα. Article publish on Δευ, 12/21/2020 - 07:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα