Τζαζ: Πιστεύει στον τίτλο ο Ρούντι Γκομπέρ

Τζαζ: Πιστεύει στον τίτλο ο Ρούντι ΓκομπέρtnalΔευ, 12/21/2020 - 07:36

Ο Ρούντι Γκομπέρ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι Γιούτα Τζαζ μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου τα επόμενα χρόνια. Ο Γάλλος παίκτης των “Μορμόνων” υπέγραψε πρόσφατα νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και δήλωσε πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ντόνοβαν Μίτσελ, θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με τους Τζαζ.

Αρχικά, ο Γκομπέρ δήλωσε: “Θέλω να κερδίσω και αφήνοντας κάποια χρήματα στο τραπέζι για την ομάδα για να μπορεί να έχει

περισσότερο ταλέντο γύρω από μένα και τον Ντόνοβαν, ήταν πραγματικά σημαντικό. Πιστεύω σε αυτό το σύνολο και τον οργανισμό και είχα σκοπό να αφήσω χρήματα γι’ αυτούς”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Μετά από όσα συνέβησαν εντός της ομάδας μας, ήθελαν πραγματικά να πάω στη «φούσκα» και να δω πως είναι τα πράγματα. Μετά τη «φούσκα», ένιωσα ότι μπορούσα να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ντόνοβαν. Πιστεύω ότι και οι δύο έχουμε ωριμάσει πολύ και θα συνεχίσουμε να ωριμάζουμε. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω αυτό το ταξίδι μαζί του”.

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Utah Jazz - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Utah Jazz ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Ρούντι Γκομπέρ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι Γιούτα Τζαζ μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου τα επόμενα χρόνια. Article publish on Δευ, 12/21/2020 - 07:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα