Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν της πάνε τα ροζ!

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν της πάνε τα ροζ!sdimolitΔευ, 11/09/2020 - 22:12

Η Ρεάλ Μαδρίτης όποτε έχει αγωνιστεί με τις νέες ροζ φανέλες της έχει γνωρίσει την ήττα. Δύο στην Ευρώπη και μία στη La Liga.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τις νέες της φανέλες στην επανεκκίνηση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι ''μερένγκες'' είχαν ηττηθεί στο Μπερναμπέου (1-2) στο πρώτο ραντεβού και όταν ήρθε η ώρα της ρεβάνς στο Έτιχαντ μετά τη διακοπή, αποφάσισαν να διαφημίσουν τη καινούργια ροζ φανέλα τους για πρώτη φορά στις 7 Αυγούστου, αλλά δεν τους έφερε γούρι. Η ομάδα του Ζιντάν έχασε ξανά (2-1) και αποχαιρέτησε την Ευρώπη και το Champions League.

Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες και η Ρεάλ αποφάσισε να τη ξαναβάλει τον περασμένο Οκτώβριο στην αναμέτρηση με τη Κάντιθ στο Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Η νεοφώτιστη έφυγε με το διπλό (0-1).

Τρίτη αλλά όχι και φαρμακερή το βράδυ της Κυριακής (8/11) με την ομάδα του Ζιντάν να δοκιμάζεται στο Μεστάγια απέναντι στη Βαλένθια. Οι ''μερένγκες'' έχασαν και πάλι (4-1), σε ένα παιχνίδι που ο Κάρλος Σολέρ εκτέλεσε τέσσερα πέναλτι και έβαλε τα τρία γράφοντας ιστορία καθώς κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να πετύχει χατ τρικ από την άσπρη βούλα! Το άλλο γκολ, αυτογκόλ του αγνώριστου φέτος Ραφαέλ Βαράν.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Η Ρεάλ Μαδρίτης όποτε έχει αγωνιστεί με τις νέες ροζ φανέλες της έχει γνωρίσει την ήττα, δύο στην Ευρώπη και μία στο πρωτάθλημα. Article publish on Δευ, 11/09/2020 - 22:12 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα