Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν επιθυμεί να φύγει ο Εντέν Αζάρ

Αφού εντυπωσίασε στη Ligue 1 με τη Λιλ, ο Αζάρ μετακόμισε στην Premier League το 2012. Ο Βέλγος εξτρέμ πέρασε επτά χρόνια στην Αγγλία και ήταν σταθερά ένας από τους καλύτερους παίκτες στην κορυφαία κατηγορία. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον απέκτησε το 2019, ωστόσο, η κίνηση αυτή δεν έχει αποδειχτεί ωφέλιμη για τον σύλλογο. Έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, με

αποτέλεσμα να παίξει μόνο 30 φορές στη La Liga, τις δύο πρώτες του σεζόν.

Ο 30χρονος δεν έχει ακόμη σκοράρει στις δέκα εμφανίσεις του με τη Ρεάλ αυτή τη σεζόν. Έχει συνδεθεί με την επιστροφή του στην Τσέλσι τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ και η Νιούκαστλ έχει αναφερθεί ως πιθανός προορισμός του.
Την περασμένη εβδομάδα, ο προπονητής της Ρεάλ Κάρλο Αντσελότι επέμεινε ότι δεν θα κρατήσει παίκτες που θέλουν να φύγουν.

"El NEWCASTLE QUIERE a HAZARD. No descarto que salga en el mercado de invierno"

Atento a lo que dice #Inda en #ChiringuitoInda pic.twitter.com/gYkrCWmrZD

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) October 25, 2021

«Ποτέ στην προπονητική μου καριέρα δεν ανάγκασα έναν παίκτη που θέλει να φύγει να μείνει», είπε ο Αντσελότι. «Κατά την προσωπική μου άποψη, δεν τίθεται θέμα. Εάν ένας παίκτης θέλει να φύγει, θα φύγει. Δεν υπάρχει μεγάλη αμφιβολία για αυτό».
Παρόλα αυτά, η ισπανική Marca αναφέρει ότι ο Αζάρ «δεν θα φύγει» από τη Μαδρίτη κατά τη διάρκεια της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Προσθέτει ότι στόχος του είναι να συνεχίζει να παίζει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας επίσης ότι ο Αζάρ δεν ε΄χει κακές σχέσεις με τον Ιταλό προπονητή.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Αζάρ παραδέχτηκε ότι τα δύο πρώτα του χρόνια στη Μαδρίτη δεν ήταν καλά.
«Υπέγραψα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για πέντε σεζόν. Τα δύο πρώτα χρόνια δεν ήταν καλά, οι τραυματισμοί δεν με βοήθησαν, αλλά έχω ακόμα τρεις περιόδους για να αποδείξω την αξία μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα