Ρεάλ Μαδρίτης – Ουέσκα 4-1: «Βασίλισσα» μετά το πρώτο γκολ (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ουέσκα 4-1: «Βασίλισσα» μετά το πρώτο γκολ (vid)antaloΣάβ, 10/31/2020 - 18:09

Κατάφερε να δείξει τις επιθετικές της αρετές δίχως όμως να μπορέσει να κρύψει, σε άλλο ένα ματς, τις ατέλειές της κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και την υπερ-ευαίσθητη ηρεμία της ως ομάδα.


Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε ώσπου να πάρει προβάδισμα στο σκορ καθώς χρειάστηκαν 40 λεπτά ώσπου να κάμψει τις αντιστάσεις της Ουέσκα.
Το έκανε ο Βέλγος Αζάρ σημειώνοντας το πρώτο τοτυ φετινό γκολ,

που τόσο ο ίδιος έψαχνε εδώ και πολλές βδομάδες.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε ακόμα πιο απλά τα πράγματα για τους «Μερέγκες» ενώ στο 54’ ο Ουρουγουανός Βαλβέρδε πέτυχε το 3ο γκολ των Μαδριλένων.


Στο 74ο λεπτό ο Φερέϊρο απλά «επεσήμανε», σε άλλο ένα ματς της Ρεάλ, τις αμυντικές ανασφάλειες της «βασίλισσας» για να κλείσει το σκορ στο τελικό 4-1 ο Μπενζεμά στο 90ο λεπτό.
 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Huesca - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Με δύο γκολ του Μπενζεμά ,κι από έναν των Αζάρ (το πρώτο φετινό του) και Βαλβέρδε η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 4-1 την Ουέσκα "πιάνοντας" ξανά την κορυφή τους Ισπανικού πρωταθλήματος Article publish on Σάβ, 10/31/2020 - 18:09 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα