Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-1: Βίνι εσύ Σούπερ-Σταρ (highlights)

Σκληρό μάθημα το πρώτο δεκάλεπτο για την, με επιθετικές διαθέσεις Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίης έφυγε δύο φορές στην κόντρα και σκόραρε ισάριθμα τερματα με τον Βίνι (7′ και 10′). Ασίστ από Μπέλιγχαμ και Ροντρύγκο.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να απαντήσει αλλά το σουτ του Φεράν Τόρες σταμάτησε στο δοκάρι του Λούνιν (12′). Τα κατάφερε τελικά με την οβίδα που εξαπέλυσε ο Λέβαντόβσκι στο 33ο λεπτό, ξεχασμένος στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

H απάντηση ήρθε άμεσα. Ο Βίνι Ζούνιορ κέρδισε πέναλτι από τον Αραούχο και το έκανε γκολ

για το χατ-τρικ του, στο 39ο λεπτό. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα.

Ηρεμία στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου με τον Τσάβι να παίρνει την απόφαση για αλλαγές με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Πριν καν δει αποτέλεσμα ο προπονητής των μπλαουγκράνα είδε την ομάδα του να δέχεται τέταρτο γκολ με σκόρερ άλλον Βραζιλιάνο αυτή την φορά, τον Ροντρύγκο (64′) ενώ ο Βίνι πήρε και την αποβολή του Αραούχο στο 71ο λεπτό.

Η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει και έχασε μεγάλη τριπλή ευκαιρία στο 79ο λεπτό με Ντίαθ-Μπέλιγχαμ-Βαλβέρδε. Το παιχνίδι δεν είχε άλλες συγκινήσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 13ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της και έχει ένα λιγότερο από τους μπλαουγκράνα.

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μεντί – Τσουαμενί, Βαλβέρδε (86′ Θεμπάγιος), Κρόος (81′ Μόντριτς) – Μπέλιγχαμ (86′ Χοσέλου) – Ροντρύγκο (77′ Μπραχίμ Ντίαθ), Βίνι Ζούνιορ (82′ Καμαβινγκά)

Μπαρτσελόνα: Πένια – Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ – Γκιουντογκάν, Σέρτζι Ρομπέρτο (61′ Φερμίν), Ντε Γιόνγκ – Πέδρι (61′ Ζοάο Φέλιξ), Φεράν (61′ Γιαμάλ), Λεβαντόβσκι

Keywords
Τυχαία Θέματα