Ρεάλ Μαδρ. – Μάντσεστερ Σ. 1-1: Τίτανο-ισοπαλία

Την μπάλα η Σίτι… το γκολ η Ρεάλ

Από το πέμπτο λεπτό οι δύο ομάδες πήραν τους ρόλους τους στο γήπεδο. Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε την κατοχή της μπάλας και η Ρεάλ Μαδρίτης περίμενε να φύγει στην κόντρα.

Με το τακτικό πλάνο της η Σίτι είχε πάντα παίκτη παραπάνω στον άξονα και η Ρεάλ δεν μπορούσε να ακουμπήσει την μπάλα. Δύο μακρινά σουτ οι σημαντικότερες απειλές με τους Ντε Μπρόινε (8′) και Ρόδρι (14΄) αλλά ο Κουρτουά αντέδρασε σωστά.

Σε όλα αυτά η Ρεάλ παρακολουθούσε. Και ξαφνικά επειδή είναι η Ρεάλ… σκόραρε.

Στο

36ο λεπτό Καμαβινγκά και Μόντριτς έκαναν το 1-2 και ο Γάλλος έφυγε στην κόντρα, άφησε την μπάλα στον Βίνι και αυτό με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 1-0.

Ως το ημίχρονο τίποτε άλλο. Η Σίτι εκνευρίστηκε λίγο. Έχασε την ηρεμία της. Το 1-0 παρέμεινε.

Την μπάλα η Ρεάλ… το γκολ η Σίτι

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι έμοιαζε με ομάδα που είχε χάσει την αυτοπεποίθησή της. Πίσω από την μπάλα. Με τετράδα στην άμυνα πλέον και τον Γουόκερ να έχει μεγάλα προβλήματα με τον Βίνι.

Η Ρεάλ πίεσε και στο 50ο λεπτο έχασε σπουδαία ευκαιρία με το σουτ του Μπενζεμά να καταλήγει κόρνερ από παρέμβαση του Στόουνς.

Εκεί που πίεζε η Ρεάλ, έπαθε ότι και η αντίπαλος της στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γκιουντογκάν έστρωσε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα “τούβλο” ο Ντε Μπρόινε ισοφάρισε.

Μέχρι το τέλος ήταν προσεκτικές οι δύο ομάδες. Μοναδική καλή στιγμή η κεφαλιά του Μπενζεμά (78′) την οποία έπιασε ο Έντερσον.

Ρεάλ Μαδρίτης : Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Άλαμπα, Καμαβινγκά – Κρόος (84′ Τσουαμένι), Μόντριτς (87′ Νάτσο), Βαλβέρδε – Ροντρύγκο (81′ Ασένσιο), Βινι, Μπενζεμά

Μάντσεστερ Σίτι : Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι – Στόουνς, Ρόδρι – Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκιουντογκάν, Γκρίλις – Χάαλαντ

Keywords
Τυχαία Θέματα