Ρεάλ-Φενέρμπαχτσε 90-75: Επαγγελματική νίκη και πλεονέκτημα έδρας (hls)

Η Ρεάλ έφτασε τις 21 νίκες στην 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (90-75), στην Wiznik Center της Μαδρίτης και η ομάδα του Τσούς Ματέο εξασφάλισε, όπως ο Ολυμπιακός, το πλεονέκτημα έδρας στα πλει οφ.

Η Ρεάλ έχει το ίδιο ρεκόρ (21-10) με τους “ερυθρολεύκους”, αλλά είναι στην δεύτερη θέση, λόγω μειονεκτήματος ισοβαθμίας, Η Φενέρμπαχτσε γνώρισε την 14η ήττα της, χωρίς τους Ουίλμπεκιν, Πιέρ και Μαχμουτογλου, αλλά παραμένει την 5η θέση, λόγω του πλεονεκτήματος ισοβαθμίας με την

Μακάμπι, ενώ την Παρασκευή (31/3), η ομάδα του Ιτούδη, δοκιμάζεται στην Βιτόρια από την Μπασκόνια. Η Ρεάλ θα παίξει στο Βελιγράδι με την Παρτίζαν.

H τουρκική ομάδα έμεινε στις 18 νίκες, το αβαντάζ απομακρύνθηκε πια πολύ, αφού η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Μονακό στο Κάουνας.

Ο Μούσα ήταν πρώτος σκόρερ και MVP του αγώνα, ενώ ο Πουαριέ αντικατέστησε επαρκώς τον Ταβάρες (δυο φάουλ στα 2 πρώτα λεπτά του αγώνα) και οι Μαδριλένοι είχαν πολύ καλές συνεργασίες με 27 ασίστ. Η Φενέρ, χάριν στην απόδοση του Καλάθη στο πρώτο ημίχρονο και του Χέιζ-Ντέιβις ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Δεκάλεπτα: 24-21, 49-44, 68-58, 90-75

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσε: 90-75 (hls)
Keywords
Τυχαία Θέματα