«Σωστή απόφαση για όλους να φύγει ο Κόντε»

Κατανόηση για τα όσα περνούσε στην Τότεναμ ο Αντόνιο Κόντε έχει ο Φάμπιο Παρατίτσι, ο οποίος όμως τόνισε σε δηλώσεις του πως η αποχώρησή του Ιταλού από τον πάγκο του συλλόγου ήταν η σωστή απόφαση.

«Ξέρουμε πόσο δύσκολη ήταν αυτή η σεζόν για εκείνον προσωπικά, ο Τζιαν Πιέρο (Βεντρόνε) πέθανε και ο (Τζιανλούκα) Βιάλι και μετά η χειρουργική του επέμβαση. Ο σύλλογος τον στήριξε πολύ σε αυτό και όλοι είναι κοντά ο ένας στον άλλον, αλλά στη συνέχεια φτάνουμε σε αυτή την αμοιβαία συμφωνία και νομίζω ότι η απόφαση που πήραμε ήταν η σωστή

απόφαση για όλους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας…

«Ικανός ο Στελίνι, έχουμε και τον Μέισον»

Η Τότεναμ επιβεβαίωσε ότι ο βοηθός του Κόντε, Κριστιάν Στελίνι και ο Ράιαν Μέισον θα αναλάβουν προσωρινά την ευθύνη του πάγκου για το υπόλοιπο της σεζόν.

Κάτι που βρίσκει σύμφωνο τον Παρατίτσι!

«Ο Κριστιάν διαχειρίστηκε την ομάδα ακόμα και όταν ο Αντόνιο ήταν άρρωστος αυτή τη σεζόν και ήταν καλός. Έχει μεγάλη εμπειρία ως δεύτερος (βοηθός προπονητή) και ήταν ακόμη και πρώτος προπονητής στο παρελθόν, σε κάποια χρόνια στο παρελθόν, οπότε στη συνέχεια έχουμε ακόμη και τον Ράιαν Μέισον που μπορεί να τον βοηθήσει πολύ- είναι μέρος αυτού του συλλόγου για μεγάλο χρονικό διάστημα και γνωρίζει τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο και αυτό το είδος ομάδας παικτών. Έτσι, νομίζω ότι είμαστε πραγματικά πολύ πολύ σίγουροι ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι μπορούν να κάνουν πολύ πολύ καλή δουλειά.

Οι παίκτες δεν χρειάζεται να αλλάξουν συνήθειες και στυλ προπόνησης, οπότε, το να αλλάξεις τα πάντα όταν έχεις μόλις 10 παιχνίδια μπροστά σου, νομίζω ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για τους παίκτες να προσαρμοστούν σε μια τέτοια κατάσταση», ολοκλήρωσε ο Παρατίτσι!

Keywords
Τυχαία Θέματα