Ρεάλ: Χωρίς Κοζέρ και Ντεκ κόντρα στη Μπάγερν

Ρεάλ: Χωρίς Κοζέρ και Ντεκ κόντρα στη ΜπάγερνosinteliΠέμ, 10/29/2020 - 00:53

Με δύο σίγουρες απουσίες θα υποδεχτεί η Ρεάλ Μαδρίτης (29/10, 22:00, Novasports 2HD) τη Μπάγερν Μονάχου στο "Wizing Center", στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Φαμπιέν Κοζέρ και Γκάμπριελ Ντεκ δεν θα είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες

τους, κάτι που επιβεβαίωσε ο Πάμπλο Λάσο, ενώ αμφίβολοι είναι ακόμη τρεις παίκτες της "βασίλισσας".

Ο λόγος για τους Ρέγιες, Ράντολφ και Τίσμα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ανάλογα με την πορεία τους θα εξαρτηθεί η συμμετοχή τους ή όχι στο ματς με τους Βαυαρούς.

"Κάνουμε πολλές προσπάθειες καθημερινά. Δεν έχουμε κάποιον σημαντικό τραυματισμό, όμως υπάρχει ένα δύσκολο πρόγραμμα πολλών αγώνων. Γι' αυτό και βλέπουμε τον κάθε παίκτη μέρα με την μέρα. Θα περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι ο Ρέγιες, ο Ράντολφ και ο Τίσμα. Από την άλλη, ο Κοζέρ και ο Ντεκ δεν θα αγωνιστούν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Λάσο.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Real Madrid - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Real Madrid ΔΙΕΘΝΕΙΣ Με δύο σίγουρες απουσίες θα υποδεχτεί η Ρεάλ Μαδρίτης (29/10, 22:00, Novasports 2HD) τη Μπάγερν Μονάχου στο "Wizing Center", στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague. Article publish on Πέμ, 10/29/2020 - 00:53 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα