Ράμος: Σύνταξη στη Ρεάλ

Ράμος: Σύνταξη στη ΡεάλsdimolitΤετ, 11/18/2020 - 12:38

Ο Σέρχιο Ράμος έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να παραμείνει στον σύλλογο για ακόμα δύο χρόνια. Τέλος στις φήμες για αποχώρηση και μετακόμιση στη Παρί Σεν Ζερμέν έβαλαν ισπανικά ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα οι δύο πλευρές θα ανακοινώσουν την νέα συνεργασία τους πριν το κλείσιμο του 2020. Ο Ράμος

που βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ήθελε εξαρχής να ανανεώσει για δύο ακόμα χρόνια και από ότι φαίνεται τα κατάφερε, καθώς τον ενδιέφερε η διάρκεια του συμβολαίου.

Ο αρχηγός της Ρεάλ έχει πατήσει τα 34 και αυτό κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει πως θα κρεμάσει τα παπούτσια του στην πρωτεύουσα ελπίζοντας πως θα προλάβει να αγωνιστεί στο νέο Μπερναμπέου και μπροστά στο κοινό της Ρεάλ Μαδρίτης, ελέω κορωνοϊού.

Ο Ράμος μετακόμισε από τη Σεβίλλη στη Ρεάλ το 2005 και από τότε μετράει 660 συμμετοχές με 100 γκολ! Έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο κύπελλα, τέσσερα σούπερ καπ Ισπανίας, τέσσερα Champions League, δύο UEFA Super Cup και τέσσερα παγκόσμια κύπελλα συλλόγων.

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Σέρχιο Ράμος έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να παραμείνει στον σύλλογο για ακόμα δύο χρόνια. Article publish on Τετ, 11/18/2020 - 12:38 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα