Ράκιτιτς: «Άκουσα την καρδιά και τη γυναίκα μου»

Ο Ιβάν Ράκιτιτς τόνισε πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και την εφετινή σεζόν έπαιξαν τα συναισθήματα που τρέφει για τους «μπλαουγκράνα», αλλά και η γνώμη της συζύγου του. Ο Κροάτης μέσος βρέθηκε στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κινήθηκε για την απόκτησή του, χωρίς όμως να καταφέρει τελικά να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της. Τόσο η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, όσο και Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν αρνητικοί
στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, την ίδια στιγμή που οι Παριζιάνοι σκέφτονταν σοβαρά να καλύψουν τη ρήτρα του παίκτη.

Ο Ράκιτιτς τόνισε για την απόφασή του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα: «Άκουσα την γυναίκα μου και την καρδιά μου και συνειδητοποίησα ότι έχω το προνόμιο να φορέσω τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που θα μπορούσε να μου δώσει περισσότερα εκτός και αν πρόκειται για χρήματα».

Στη συνέχεια, ο Κροάτης μέσος τόνισε πως ο μεγάλος στόχος της ομάδας του την εφετινή σεζόν είναι η κατάκτηση του Champions League: «Δεν μας ενδιαφέρει να φτάσουμε στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε τον τίτλο».
Keywords
Τυχαία Θέματα