Σούπερ ταλέντο από τη Βιγιαρεάλ στην εκπνοή των μεταγραφών ο Ολυμπιακός! (video)

00:46 1/9/2018 - Πηγή: Bam
Στην εκπνοή της μεταγραφικής σεζόν ο Ολυμπιακός κλείνει ταλεντάρα από την Βιγιαρεάλ.

Ο παίκτης που έχει επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς για το άκρο της επίθεσης είναι ο Ματίας Ναχουέλ από τη Βιγιαρεάλ.

Ο Ναχουέλ είναι 21 ετών, γεννημένος στη Ροζάριο της Αργεντινής, κάτοχος όμως ισπανικού διαβατηρίου.

Από αρκετά μικρός σε ηλικία ανήκει στη Βιγιαρεάλ της οποίας ήταν μέλος των ομάδων των ακαδημιών της. Τη σεζόν 2014 αγωνίστηκε
στην πρώτη της ομάδα έχοντας 25 παιχνίδια.

Το 2016 δόθηκε δανεικός στη Μπέτις. Τον περασμένο Ιανουάριο πήγε στη Βαρκελώνη και αγωνίστηκε με την Μπαρτσελόνα Β’. Μέσα σε αυτό το εξάμηνο είχε 18 συμμετοχές. Σε αυτό το διάστημα πέτυχε 5 γκολ και έδωσε 3 ασίστ. Εκεί έκανε τη διαφορά με τις περίτεχνες ενέργειές του.

Θυμίζουμε ότι οι ερυθρόλευκοι αναζητούσαν έναν ακόμη εξτρέμ. Αν και υπήρχε έντονη κινητικότητα όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Ωστόσο οι Πειραιώτες δεν είχαν αφήσει το θέμα και συνέχιζαν την προσπάθεια για την απόκτηση ενός παίκτη που θα έρθει να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας στα άκρα.

Ο 22χρονος Αργεντινός με το ισπανικό διαβατήριο, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στη Βιγιαρεάλ, θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης των Πειραιωτών, οι οποίοι θα ανακοινώσουν την απόκτησή του το Σάββατο (1/9).

Πρόκειται για σπουδαία περίπτωση που αναμένεται να εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του.

Από ‘κει και πέρα, εκτός από τον Ναχουέλ ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει και τον τερματοφύλακα Ζοσέ Σα, ο οποίος από την Παρασκευή (31/8) βρίσκεται στην Ελλάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα