Ράις: «Έχασε η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού»

Ο διεθνής μέσος των «τριών λιονταριών» τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενώ συμπλήρωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να σταματήσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Χαρακτηριστικά, ο Ράις δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Δε νιώθαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά ήταν αρκετή για να νικήσουμε τη Γαλλία. Εκτός από τα δύο γκολ τους, δε θυμάμαι να δημιούργησαν κάτι σημαντικό. Είχαμε αρκετές καλές στιγμές. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι

με κάποιες αποφάσεις του διαιτητή, αλλά τελικά, εμείς είμαστε που χάσαμε και επομένως είμαστε υπεύθυνοι για αυτήν την ήττα. Η ομάδα διαθέτει νεαρούς παίκτες και πολλούς καλούς παίκτες. Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη ομάδα έχασε απόψε, και αυτό αποδεικνύει το επίπεδό μας».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Βρίσκουμε ένα επίπεδο όπου ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει ξανά σε εμάς. Για αρκετά χρόνια αυτό δεν υπήρχε, οπότε μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για εμάς, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε. Γιατί τελικά, το διεθνές ποδόσφαιρο κρίνεται από την επιτυχία. Ελπίζω να μείνει ο προπονητής. Λέγονται πολλά. Υπάρχουν πολλές άδικες κριτικές. Δε φταίει αυτός απόψε. Η τακτική ήταν σωστή, παίξαμε καλά, ήμασταν επιθετικοί, σταματήσαμε τον Εμπαπέ. Υπήρξαν δύο γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα και δε φταίει ο προπονητής αλλά οι παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα