Ράγιο Βαγιεκάνο – Εσπανιόλ 1-2 : Νίκη – ελπίδας για τον πιο προσεκτικό! (hls)

Υπήρχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη Μαδρίτη ανάμεσα στην Ράγιο που ήθελε τους βαθμπούς για να προφτάσει την 7η θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ και την Εσπανιόλ η οποία έπαιζε μια σημαντική παρτίδα για την επιβίωσή της όντας σε δεινή βαθμολογική θέση. Κάπου εκεί μέτρησαν οι λεπτομέρειες,. Τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο ώριμοι στα “καυτά” σημεία και πιο αποτελεσματικοί εκεί όπου έπρεπε να “φτιάξουν” το κλίμα για το θετικό αποτέλεσμα! Ο αρχηγός τους, Νταρντέρ άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό για να έρθει η αντίδραση

των γηπεδούχων στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όπου ένας πρώην παίκτης της Εσπανιόλ, ο Ραούλ ντε Τομάς με πέναλτι έκανε το 1-1 στο 42′.

Στην επανάληψη επικράτησε αυτός που φάνηκε να το θέλει περισσίτερο, προσέχοντας περισσότερο! Η Ράγιο έκανε πολλά λάθη παίζοντας με αφέλεια κι αυτό το πλήρωσε στο 59′ όταν ο Νταντέρ “έκλεψε” στη μεσαία γραμμή παρά το… ξύλο που “έτρωγε” έμεινε όρθιος ως την στιγμή του σουτ στο κάθετο δοκάρι του Ντιμιτριάφκσι, για να έρθει στο “ριμπάουντ” ο Μελαμέντ και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα…

Ως το φινάλε οι “Βαγιέκας” έμειναν με τη φλύαρη υπεροχή και η Εσπανιόλ με την μυαλωμένη άμυνα που τους έφτασε ως την κατάκτηση των τριών βαθμών!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ράγιο Βαγιεκάνο – Εσπανιόλ 1-2, Νίκη –,ragio vagiekano – espaniol 1-2, niki –