Ολυμπιακός - Ρεάλ: Το φοβερό τραγούδι για τον Μπαρτζώκα στο SPORT24 - "Γιώργο μπασκετικέ πατέρα, η Ευρώπη θα παραμιλά"

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κατακλύσει το Κάουνας και προετοιμάζονται για τον τελικό του Final Four 2023 απέναντι στη Ρεάλ. Κάποιοι εξ αυτών είναι πιο ευρηματικοί στο να εκφράσουν την υποστήριξή τους.

Δύο οπαδοί των ερυθρόλευκων έφτιαξαν το δικό τους τραγούδι για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, το οποίο είναι πιο ταιριαστό στον προπονητή του Ολυμπιακού.

Μάλιστα το παρουσίασαν στο LIVE του SPORT24 και στους Σπύρο Καβαλιεράτο και Χάρη Σταύρου.

Euroleague με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

"Μπαρτζώκα κόουτς της καρδιάς μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Επέστρεψε στον Πείραιά μας, να μείνεις θέλουμε εδώ. Γιώργο μπασκετικέ πατέρα, η Ευρώπη θα παραμιλά θα κάνουμε τη νύχτα μέρα με τα παιδιά του Πειραιά.

Φέρε μας άλλη μία κούπα, μέσα στο γήπεδο αυτό, το '13 να θυμίσει σ' έναν ακόμη τέλικο. Δείξε τους όλους πώς να παίζουν μπάσκετ, όπως ο θρύλος ο θεός και ό,τι και αν σ'αγαπάμε, για πάντα Ολυμπιακός" αναφέρουν τα στιχάκια του τραγουδιού.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα