Ραχίμ Στέρλινγκ: Αιχμές για την αντιμετώπιση του από τον Γκουαρδιόλα!

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός, έβαλε τέλος στην επταετή θητεία του με τους πρωταθλητές της Premier League, αφού ολοκλήρωσε μια μεταγραφή 56 εκατομμυρίων ευρώ στην Τσέλσι στην αρχή του καλοκαιριού. Και τώρα ο 27χρονος είπε στο Sky Sports, ότι ένιωσε μεγάλη απογοήτευση για το πώς τελείωσε η θητεία του στους «πολίτες».

«Όταν παίζεις με την καρδιά σου, θυσιάζεις μερικά από τα γενέθλια των παιδιών σου και μετά σε αντιμετωπίζουν

με συγκεκριμένο τρόπο. Είναι απογοητευτικό. Εκείνη την εποχή θύμωνα, λυσσομανούσα, αλλά έχει φύγει αυτό πια, είναι στο παρελθόν και μπορώ να εστιάσω μόνο στο παρόν, που είναι στην Τσέλσι και στην ευκαιρία που έχω εδώ να να δείξω για άλλη μία φορά το ταλέντο μου».

Όταν ρωτήθηκε για τους παράγοντες που τον ώθησαν την αποχώρησή του από τη Σίτι, ο Στέρλινγκ είπε:
«Ως παίκτης θέλεις πάντα να κάνεις το καλύτερο δυνατό και να βοηθάς την ομάδα σου, αλλά όταν πιστεύεις ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν με δικαιοσύνη, είναι πάντα μια απογοήτευση. Αν δεν είσαι χαρούμενος που παίζεις ποδόσφαιρο, πρέπει να κοιτάξεις άλλες επιλογές, για να πάρεις πίσω αυτή την ευτυχία και αυτό ακριβώς έχω κάνει. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω. Δεν θα έμενα σε ένα μέρος που ήξερα ότι δεν μπορούσα να τα δώσω όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα