Ραμπιό: «Έχουμε μετανιώσει για το πρώτο παιχνίδι»

Ο Αντριέν Ραμπιό σχολίασε την εικόνα της Παρί Σεν Ζερμέν στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι oι Παριζιάνοι προσπάθησαν για την πρόκριση αλλά δεν τα κατάφεραν.

«Έχουμε μετανιώσει για ότι έγινε στο πρώτο παιχνίδι στην Μαδρίτη. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να τους αντιμετωπίσουμε, αλλά ήμασταν άτυχοι. Πέτυχαν ένα γκολ και μετά η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε άλλα ήταν αδύνατον να αλλάξουμε κάτι. Ειδικά
όταν παίζεις με μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Κατά τη γνώμη μου χάσαμε την ευκαιρία στο Μπερναμπέου. Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά στο τέλος ήμασταν απογοητευμένοι», δήλωσε αρχικά ο 22χρονος Γάλλος.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους φιλάθλους του συλλόγου για την εικόνα και την προσπάθεια τους να ενθαρρύνουν τους παίκτες. Επιπλέον υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι θα προσπαθήσουν να αλλάξουν την εμφάνιση της ομάδας και τις επόμενες χρονιές θα παλέψουν για κάτι καλύτερο. «Αυτή την φορά δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη. Είμαι σίγουρος γι' αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για εμάς αλλά και τους φιλάθλους μας, που ήταν απίστευτοι χθες. Θέλω να τους ευχαριστήσω που ήταν δίπλα μας. Μας ενθάρρυναν αλλά εμείς δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα