Μοράρ: «Νιώθω καλά στην Ελλάδα»

Χαρούμενος με την μέχρι τώρα πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα δηλώνει στην Ρουμανία ο Βλαντ Μοράρ.

Ο Ρουμάνος επιθετικός, μιλώντας στην Gazeta Sporturilor, αναφέρθηκε στην θητεία του στον Παναιτωλικό και την μάχη του τίτλου όπου συμπρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ του συμπατριώτη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά:

Για την πορεία του στην Ελλάδα: «Νιώθω καλά εδώ, έχω περάσει τραυματισμούς και αυτό με έχει κάνει να τα
δίνω όλα. Πάω καλά, είμαι βασικός και παίζω σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, πολύ καλύτερο από αυτό της Ρουμανίας, με δυνατές ομάδες.

Για το αν θα επέστρεφε στην Ρουμανία: «Ένιωθα καλά στην Βιτορούλ όσο ήμουν εκεί, τώρα είμαι στην Ελλάδα και τα πράγματα πηγαίνουν καλά για μένα. Μένουν έξι αγωνιστικές για το τέλος και τότε θα αποφασίσω. Δεν ξέρω αν θα μείνω εδώ. Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ρουμανία, παρ' ολο που δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Κατ' αρχάς θα ήθελα να παίξω πολλά χρόνια στο εξωτερικό».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Τα γήπεδα είναι σχεδόν γεμάτα, ειδικά στα ματς ανάμεσα στους μεγάλους, όπου όλοι γνωρίζουν τι ατμόσφαιρα δημιουργείται. Οι οπαδοί είναι πολύ φανατικοί, όχι μόνο του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, σχεδόν όλοι. Μπορεί να υπάρχουν κάποια περιστατικά, αλλά γίνεται show στις εξέδρες».

Για τον ΠΑΟΚ, τον Λουτσέσκου και τη μάχη του τίτλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, ο Λουτσέσκου έχει ανέβει επιπεδο εκεί, αλλά μετά την αφαίρεση πόντων οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου έχουν μειωθεί. Το Σαββατοκύριακο παίζει ντέρμπι με την ΑΕΚ, αν δεν κερδίσει θα είναι πολύ δύσκολο να πάρει την πρώτη θέση. Η ΑΕΚ έχει επίσης αρκετά εύκολο πρόγραμμα. Δεν πιστεύω ότι στα παρασκηνιακά παιχνίδια, όπως είπα οι οπαδοί ειναι φανατικοί. Οπουδήποτε στον κόσμο υπάρχουν φανατικοί γίνονται τέτοια γεγονότα, αρνούμαι να πιστέψω ότι ήταν κάτι προσχεδιασμένο. Είμαι σίγουρος ότι ο τίτλος θα κριθεί στο γήπεδο και θα κερδίσει ο καλύτερος».
Keywords
Τυχαία Θέματα