Πτήση στα 5,66 μ. για τον Καραλή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Σε τροχιά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κινείται ήδη ο Εμμανουήλ Καραλής, που δείχνει έτοιμος για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Ο 20χρονος αθλητής συμμετείχε σήμερα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου ήταν νικητής στο επί κοντώ με άλμα στα 5,66 μέτρα.

Ο νεαρός στη συνέχεια επέλεξε να δει τον πήχη στα 5,81 μ. όπου είχε δύο καλές προσπάθειες κι έδειξε πως στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα είναι σε θέση να κυνηγήσει επιδόσεις αυτού του επιπέδου, που θα είναι και αυτές που θα του δώσουν ένα καλό
πλασάρισμα. Ο Καραλής διανύει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του πριν το κορυφαίο γεγονός του 2019 έχοντας νωρίτερα πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στους αγώνες που έχει κάνει. Ο άλτης του Ανδρέα Τσώνη έχει ξεπεράσει φέτος τa 5,71 μ. στον ανοιχτό στίβο και σήμερα έκανε τον τέταρτο του αγώνα με επίδοση πάνω από τα 5,65 μέτρα.

Ο Καραλής το χειμώνα ήταν τέταρτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, ενώ το καλοκαίρι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Πριν από λίγες ημέρες ο νεαρός συμμετείχε στον τελικό του Diamond League όνειρο του και πλέον έχει μπροστά του έναν ακόμη στόχο για να ολοκληρώσει τη χρονιά, το Παγκόσμιο της Ντόχα (27/9-6/10).
Keywords
Τυχαία Θέματα