Ψηλά στη λίστα της Μάλαγα ο Σκαριόλο

Με τον Ζοάν Πλάθα να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της και τον Φώτη Κατσικάρη να κοιτά προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το NBA, η Ουνικάχα έχει ψηλά στη λίστα της τον Σέρχιο Σκαριόλο.

Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος είναι πιθανό να τερματίσει την παρουσία του στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας μετά τα «παράθυρα» των προκριματικών τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, έχει αρκετές προτάσεις: τόσο από το ΝΒΑ για θέση βοηθού, όσο και από ευρωπαϊκούς συλλόγο0υς
όπως το Τορίνο, η Βίρτους Μπολόνια και η Βιλερμπάν.

Στην Ανδαλουσία καλοβλέπουν την επιστροφή του Σκαριόλο στο «Χοσέ Μαρτίν Καρπένα», και όχι άδικα: ο 57χρονος σήμερα Ιταλός δούλεψε για πέντε χρόνια στην ομάδα (2003-2008) και συνδύασε την παρουσία του με τους δύο μοναδικούς τίτλους της τροπαιοθήκης της, το κύπελλο του 2005 και το πρωτάθλημα του 2006.

Ένα άλλο όνομα που έπαιζε δυνατά για τον πάγκο της Μάλαγα είναι αυτό του Λουίς Κασιμίρο, προπονητή της Γκραν Κανάρια. Ωστόσο μετά την πρόκριση των νησιωτών στην Ευρωλίγκα, μοιάζει αδύνατο ο Κασιμίρο να αφήσει τον πάγκο της ομάδας για να μετακομίσει στη Μάλαγα.
Keywords
Τυχαία Θέματα