Έκλεψαν τον Κανού στο αεροδρόμιο της Μόσχας!

Τον θυμάστε τον Νουάνκο Κανού; Αυτόν τον ψηλό ξερακιανό Νιγηριανό μέσο που δέσποζε στο κέντρο του Άγιαξ στα μέσα της δεκαετίας του 90’..
Μετά πήγε για λίγο στην Ίντερ τελειώνοντας την σπουδαία καριέρα του στην Αγγλία με τις Άρσεναλ, Γουέστ Μπρομ και Πόρτσμουθ.

Είχε έρθει και στην Αθήνα, μάλιστα, τον Απρίλιο του 1996 ως παίκτης της Ολλανδικής ομάδας στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος παίκτης μετέβη στη Ρωσία
προκειμένου να πάρει μέρος σε αγώνες άσσων του παρελθόντος με πρώτο σταθμό την πόλη Κάλινγκραντ.

Αυτό το ταξίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Νιγηριανό καθώς στο αεροδρόμιο της Μόσχας έπεσε θύμα κλοπής!
Το κατάλαβε όταν έφτασε στο ξενοδοχείο διαπιστώνοντας πως του λείπουν… 8000 Αγγλικές λίρες (περίπου 9200 ευρώ) που είχε κάπου μέσα στις αποσκευές του!

Προκλήθηκε ντόρος καθώς το θέμα δημοσιεύτηκε αρχικά σε Αγγλικά ΜΜΕ (mirror) και είχε ως αποτέλεσμα να θορυβηθούν αρκετοί στη χώρα που διοργανώνει το Μουντιάλ.
Σε λίγες μέρες, εξάλλου, η Ρωσία περιμένει να υποδεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους από όλο τον πλανήτη κι αυτή η ιστορία μάλλον δεν συμβάλλει στην διαφήμιση της διοργάνωσης.

Η απάντηση ήρθε πολύ γρήγορα από τους ανθρώπους του αεροδρομίου Σερεμέτεβο και κατόπιν από το αρμόδιο Υπουργείο, οι οποίοι τονίζοντας πως αντέδρασαν ακαριαία κι εντόπισαν μέσα από τις κάμερες ασφαλείας δύο υπαλλήλους στο χώρο εκφόρτωσης αποσκευών οι οποίοι.. ψαχούλεψαν όσο έπρεπε προκειμένου να «ξαλαφρώσουν» τον Κανού!

Μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση από την Υπολοχαγό Ίρινα Βολκ – εκπρόσωπο του Υπουργείου εσωτερικών - γίνεται σαφές πως αφενός θα αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη κι αφετέρου θα επιστραφούν τα χρήματα στον Νιγηριανό παλαίμαχο άσσο!
Keywords
Τυχαία Θέματα