«Ψευδείς οι κατηγορίες περί οικονομικών ατασθαλιών»

Η ΟΥΕΦΑ ξεκινά έρευνες για πιθανή καταπάτηση των όρων του Financial Fair Play από την Μάντσεστερ Σίτι, με την αγγλική ομάδα να δηλώνει «καθαρή».

Μετά τις αποκαλύψεις των προηγούμενων μηνών που έφερε στο φως το γερμανικό Der Spiegel από τις διαρροές εγγράφων Football Leaks, η Σίτι φέρεται να εξαπατούσε τις αρχές όσον αφορά τα οικονομικά
της.

Τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν, αναδεικνύουν πιθανό «μασκάρεμα» οικονομικής ενίσχυσης προς τον σύλλογο από τους ιδιοκτήτες του στο Άμπου Ντάμπι, υπό τη μορφή υπερτιμολογημένων χορηγιών, ώστε να παρακαμφθούν οι όροι του Financial Fair Play.

Έτσι, η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε την έναρξη επίσημης έρευνας, έχοντας το δικαίωμα ακόμα και να αποκλείσει πιθανούς παραβάτες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Σίτι απάντησε με ανακοίνωση τονίζοντας: «Οι κατηγορίες για οικονομικές ατασθαλίες είναι εντελώς ψευδείς. Καλωσορίζουμε την έρευνα, είναι μία ευκαιρία να μπει τέλος στη φημολογία που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση e-mail της Σίτι προερχόμενων από παράνομο hacking».
Keywords
Τυχαία Θέματα