Με το ένα πόδι στα προημιτελικά! (vids)

Λίγες μέρες μετά την ήττα από τη Γιουβέντους για το ιταλικό πρωτάθλημα στο Σαν Πάολο, η Νάπολι φόρεσε με επιτυχία το ευρωπαϊκό της κοστούμι, επικρατώντας 3-0 της Σάλτσμπουργκ, για τη φάση των "16" του Europa League. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μπορεί να δέχτηκε πίεση από τους Αυστριακούς στο ξεκίνημα του ματς, ωστόσο κατάφερε να βρει γκολ μόλις στο δέκατο λεπτό με τον Αρκάντιους Μίλικ! Αυτό ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ
του Πολωνού στη σεζόν και 16ο συνπολικά με τους παρτενοπέι.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 18', ο Φαμπιάν Ρουίζ έγραψε με σπουδαίο βολέ το 2-0 και η Νάπολι έγινε για τα καλά πρωταγωνίστρια στο ματς, με τον Μέρετ παράλληλα να πραγματοποιεί μερικές σπουδαίες επεμβάσεις. Το ημίχρονο έληξε με τα στατιστικά να δείχνουν ισορροπημένη εικόνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν στόχο στα δύο σουτ εντός εστίας που εξαπέλυσαν!

Ενώ η Σάλτσμπουργκ αναζητούσε το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, με τον Ζερόμ Ονγκουενέ να πετυχαίνει αυτογκολ στο 58ο λεπτό. Μια στιγμή καταδικαστική για το σύνολο του Μάρκο Ρόζε! Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, αν και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες. Η Νάπολι με τον Μίλικ και τον Μέρτενς και η Σάλτσμπουργκ με τον Νταμπούρ και τον Γκουλμπραντσεν.

Νάπολι (Αντσελότι): Μέρετ, Μακσίμοβιτς, Ρουί, Κουλιμπαλί, Χισάι, Άλαν, Ζιελίνσκι (Ντιαβαρά 66'), Ρουίζ, Μέρτενς (Ινσίνιε 72'), Καγεχόν, Μίλικ (Ούνας 81')

Σάλτμπουργκ (Ρόζε): Βάλκε, Ούλμερ, Λάινερ, Ραμάλιο, Ονγκουενέ, Γιουνούζοβιτς (Μβεπου 62'), Σλάγκερ, Σαμασέκου, Νταμπούρ (Μιναμίνο 76'), Ντάκα (Γκουλμπραντσέν 62'), Βολφ
Keywords
Τυχαία Θέματα