Ψάχνει την ιδανική πρεμιέρα στο “Αστρομπάλ”

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στην εφετινή Euroleague, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν (21:45 Novasports1HD). Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να αφήσουν πίσω τους την προβληματική εικόνα των φιλικών, προκειμένου να φύγουν από τη Γαλλία με τη νίκη.

Οι
Πειραιώτες θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα, η οποία θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, μετά την επιστροφή της σε αυτή. Η Βιλερμπάν είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στην Euroleague τη σεζόν 2009-2010. Η γαλλική ομάδα μοιάζει πιο έτοιμη από αγωνιστικής πλευρά, καθώς ήδη έχει δώσει τρία ματς για το γαλλικό πρωτάθλημα, όπου μετράει ισάριθμες νίκες.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα αποφασίσει μετά το πρωινό χαλάρωμα ποιος από τους Βεζένκοφ ή Κόνιαρη να μείνουν εκτός της τελικής δωδεκάδας. Οι Πειραιώτες θα έχουν τη συμπαράσταση περίπου 70 φιλάθλων τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αυτή είναι η ενδέκατη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων. Στις προηγούμενες δέκα, ο Ολυμπιακός έχει επτά νίκες και τρεις ήττες. Στην Euroleague, ο Ολυμπιακός μετράει τέσσερις νίκες και δυο ήττες, τις οποίες έχει γνωρίσει επί γαλλικού εδάφους, Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).
Keywords
Τυχαία Θέματα