Ψάχνει ήδη για νέο προπονητή

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του διαδόχου του Βαλεριέν Ίσμαελ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η προσοχή των ανθρώπων της «ελαφράς ταξιαρχίας» έχει στραφεί στην ισπανική αγορά, όπου αναζητείται ο νέος τεχνικός, που θα προσπαθήσει να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης δεν είναι ευχαριστημένη με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μέχρι στιγμής, καθώς επίσης και με τις μετεγγραφικές κινήσεις που έγιναν το εφετινό καλοκαίρι.
Μάλιστα, αρκετές από αυτές χρεώνονται στον Ίσμαελ, ενώ αναζητείται τρόπος για να λυθούν ορισμένα συμβόλαια, ποδοσφαιριστών που ήρθαν πριν από λίγες εβδομάδες στη Ριζούπολη.

Παράλληλα, εντός της ημέρας αναμένεται στην Αθήνα ο Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Χασάν Φαντλάλα Σικαμπάλα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα