Πρόβληματα με Κουρμπέλη και Κότσαρη

Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο ματς με τον Απόλλωνα, καθώς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από πρόβλημα στα πλευρά. Εξετάσεις και για τον Κότσαρη, που είχε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Κουρμπέλης "κουβαλάει" τον τραυματισμό από το πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με τη Φινλανδία, αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις στην προθέρμανση του αγώνα με τον Απόλλωνα και έσφιξε τα δόντια για να αγωνιστεί. Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού
εξέτασε εκ νέου τον κάπταιν των Πράσινων και συμβούλεψε τον Κουρμπέλη να ...ρίξει λίγους τους ρυθμούς το επόμενο διάστημα.

Ο Κουρμπέλης θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης τις επόμενες ημέρες και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ελπίζουν πως θα καταφέρει να αγωνιστεί στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Αναφορικά με τον Κώστα Κότσαρη, ο νεαρός τερματοφύλακας τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα και μετά το τέλος του παιχνιδιού αισθανόταν ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό, ωστόσο θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα