Πρόβλημα στον ...άσσο!

Ο τραυματισμός του Κώστα Κότσαρη και η δεδομένη απουσία του νεαρού τερματοφύλακα από τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, προκαλεί σημαντικό πρόβλημα στους Πράσινους.

Τούτη τη στιγμή, οι νεαροί Ξενόπουλος και Χριστογεώργος είναι πίσω από τον βασικό Σωκράτη Διούδη. Όμως ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού
στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ ο δεύτερος είναι μόλις 18 χρόνων και αρκετά άπειρος στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα το Τριφύλλι - εκτός από την τετράδα Διούδη, Κότσαρη, Ξενόπουλου και Χριστογεώργου - δεν έχει στο ρόστερ του άλλο επαγγελματία γκολκίπερ και είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει ...αγωνία στο "στρατόπεδο" των Πράσινων για τη θέση του τερματοφύλακα.

Πάντως το ευχάριστο για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο Ξενόπουλος έχει παρουσιάσει βελτίωση και θα δοκιμάσει την Παρασκευή να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, προκειμένου να βρεθεί στην αποστολή των Πράσινων, η οποία θα αναχωρήσει το Σάββατο με προορισμό το Ηράκλειο.
Keywords
Τυχαία Θέματα