To "Men In Black 4" αποκτά επίσημο τίτλο

Το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες.

H Sony ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο για το "Men in Black 4" με πρωταγωνιστές τους Chris Hemsworth και Tessa Thompson.

Μέσω της εικόνας που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της ταινίας στο Facebook,

μάθαμε ότι ο τίτλος θα είναι "Men in Black: International".

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Η ταινία ξεκίνησε να αναπτύσσεται το 2018 και σκηνοθέτης της θα είναι ο F. Gary Gray, γνωστός από την ταινία "Fate of the Furious".

Λίγο αργότερα μάθαμε ότι οι Thompson και Hemsworth θα κατέχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ως Agent M και Agent H. Οι δυο τους έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στο "Thor: Ragnarok". Επιπλέον προσθήκες στο cast είναι αυτή του Liam Neeson σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο και της Rebecca Ferguson του "Mission: Impossible – Fallout". Η Emma Thompson επιστρέφει ως Agent O, ενώ οι Kumail Nanjiani και Rafe Spall είναι και αυτοί μέλη του cast.

Το σενάριο είναι δια χειρός των σεναριογράφων του "Iron Man", Matt Holloway και Art Marcum. Οι Walter F. Parkes και Laurie MacDonald επιστρέφουν ως παραγωγοί με τους Steven Spielberg και Barry Sonnenfeld, τον σκηνοθέτη των αρχικών ταινιών, ως εκτελεστικούς παραγωγούς.

Πριν από δύο μήνες οι πρωταγωνιστές δημοσίευσαν ότι τα γυρίσματα της ταινίας τελείωσαν και μας έδειξαν τα ρούχα της δουλειάς τους.

Στη νέα ταινία δεν θα είναι οι Tommy Lee Jones και Will Smith ως Agent K και Agent J απ' τις αρχικές τρεις ταινίες "Men in Black". Το spinoff θα επικεντρωθεί στα γραφεία της ομώνυμης μυστικής υπηρεσίας στο Λονδίνο και θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με τις παλαιότερες ταινίες, θέλοντας όμως να παρουσιάσει την παγκόσμια έκταση της μυστικής υπηρεσίας. Το σενάριο θα είναι βασισμένο στα ομώνυμα κόμικς, στα οποία βασίστηκαν και τα σενάρια των προηγούμενων ταινιών.

Το "Men in Black: International" θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου 2019. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερες λεπτομέρειες για το reboot, αλλά και για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Εν τω μεταξύ, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Δεκέμβριο και πείτε μας στα σχόλια ποιες ταινίες θα δείτε αυτόν τον μήνα.

IGN GreeceΚυκλοφόρησε το πρώτο στιγμιότυπο με τους Hemsworth και Thompson από τo πλατό του επόμενου "Men in Black"Ο Liam Neeson βάζει το μαύρο του κοστούμι για το "Men in Black"H Tessa Thompson του "Ragnarok" επανενώνεται με τον Chris Hemsworth στο reboot του "Men in Black"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα