Προβάδισμα με γκολάρα

Χάρη σε πολύ όμορφο γκολ του Μασούρα, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε 1-0 της Λαμίας στη Νέα Σμύρνη και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ανώτεροι οι κυανέρυθροι, που μετουσίωσαν την υπεροχή τους στο β' ημίχρονο με γκολ, απείλησε λίγο η Λαμία
με την καλύτερή της στιγμή να έρχεται με τον Ναδάλες στο β' μισό.

Ο Μασούρας ήταν ο πρωταγωνιστής στις περισσότερες καλές φάσεις για τους γηπεδούχους, σημαδεύοντας λίγο έξω στο 27' με κεφαλιά και σουτάροντας στην κλειστή γωνία του Μελίσσα στο 31' , με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να αντιδρά σωστά.

Οι δύο ομάδες έκαναν από μία αναγκαστική αλλαγή, με τον Καραγιάννη να αντικαθιστά τον Κουτρομάνο στο 36' και τον Λάμπρου να περνά στη θέση του Μπραχίμι στο ημίχρονο.

Ο Μασούρας είχε ακόμα ένα καλό σουτ στο 54', με το γκολ τελικά να έρχεται στο 70'. Ο Σιώπης πέρασε κάθετα για τον Βλάχο, εκείνος σέντραρε για τον Μασούρα που εκτέλεσε ιδανικά για το 1-0, με την μπάλα να μην ακουμπά καθόλου στο έδαφος σε ένα εντυπωσιακό τέρμα.

Η πρώτη επικίνδυνη στιγμή της Λαμίας ήρθε τρία λεπτά αργότερα από σουτ του Ακόστα που μπλόκαρε ο Κότνικ, ωστόσο η ομάδα του Τεννέ δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από αυτό.

Οι κυανέρυθροι μάλιστα, μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Σαββίδης τσίμπησε την μπάλα μπροστά από τον Μελίσσα, αλλά αυτή πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου, 4-2-3-1): Κότνικ – Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς – Κόρμπος, Σιώπης – Μασούρας (90'+ Παπαγεωργίου), Μπραχίμι (46’ Λάμπρου), Σπιριντόνοβιτς (71’ Σαββίδης) – Ντουρμισάι

Λαμία (Μπάμπης Τεννές, 4-2-3-1): Μελίσσας – Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης – Όμο, Μπλάζιτς – Κουτρομάνος (36’ λ.τ. Καραγιάννης), Τσούκαλος (51’ Βάντερσον), Ακόστα (80' Μπουλούλης) – Μπούντνικ
Keywords
Τυχαία Θέματα