Προβάδισμα για Ουράλ (video)

Η Ουράλ πήρε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Σπαρτάκ Μόσχας και απόκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ρωσίας.

Η ομάδα του Ντμίτρι Παρφιόνοφ, είχε κερδίσει τους Μοσχοβίτες με 2-1 στο ματς πρωταθλήματος της «Ακρίτιε Αρένα» στις αρχές Νοεμβρίου και έδειξε ότι έχει πάρει τον αέρα των πρωτευουσιάνων. Στο πρώτο μέρος ήταν οριακά καλύτερη και έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Μπικφάλβι, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Τιμοφέεφ που πέρασε άουτ.

Η Σπαρτάκ όμως ξεκίνησε φουριόζα το β' μέρος και μετά από δύο σημαντικές ευκαιρίες
άνοιξε το σκορ στο 48' με τον Ανί, ο οποίος σκόραρε με διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση στην αριστερή πλευρά.

Η Ουράλ απάντησε χάνοντας δύο τετ - α - τετ, πριν καταφέρει τελικά να πετύχει το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ στο 68' με κεφαλιά του Ιλίν μετά από σέντρα του Μερκούλοφ.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν πλέον τους λογαριασμούς τους για την πρόκριση στα ημιτελικά στις 24 Φεβρουαριου στη ρεβάνς του Γεκατερινμπούργκ.

ΣΠΑΡΤΑΚ Μ. (4-4-2, Κόναναφ): Μακσιμένκα - Ρασκάζοφ, Κουτιέποφ, Τζίκια, Καμπάροφ (81' Τασάεφ) - Μελγαρέχο (71' Ρόσα), Τιμοφέεφ (65' Ποπόφ), Γκλουσακόφ, Ανί - Ζε Λουίς, Λουίζ Αντριάνο.
ΟΥΡΑΛ (Παρφιόνοφ 4-5-1): Χοτζιούρ - Κουλακόφ, Αρογιάν, Μπριζγκάλοφ, Μερκούλοφ - Ντιμιτρόφ, Εγκόριτσεφ (68' Ζιγκουλιόφ), Μπάβιν, Ελ Καμπίρ, Μπικφάλβι - Ίλιν (85' Πανιουκόφ).
Keywords
Τυχαία Θέματα