Πρώτο φαβορί ο Πογιέτ, υπάρχουν και εναλλακτικές

Ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ τις προσεχείς ημέρες, όμως η διοίκηση της ομάδας έχει φροντίσει να έχει και εναλλακτικές επιλογές, σε περίπτωση που τελικά δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ουρουγουανού τεχνικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επαφές με τον Πογιέτ έχουν ήδη ξεκινήσει και υπάρχει καλό κλίμα σε αυτές. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ και παράλληλα στους πάγκους.
Το θέμα του Πογιέτ αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες και αν τελικά οι δυο πλευρές δεν καταλήξουν σε συμφωνία, τότε η προσοχή θα στραφεί στις δυο εναλλακτικές λύσεις, που έχει ξεχωρίσει η διοίκηση της Ένωσης.

Πρόκειται για τους Μίροσλαβ Τζούκιτς και Μάσιμο Καρέρα. Ο πρώτος είναι 53 ετών και κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει καθίσει στους πάγκους των Παρτιζάν, Βαλένθια, Χέρκουλες, Βαγιαδολίδ, Κόρδοβα, Μουσκρόν, Αλ Σαμπάμπ και εθνική Σερβίας. Ο δεύτερος είναι 55 ετών και ήταν επί σειρά ετών συνεργάτης του Αντόνιο Κόντε στη Γιουβέντους και στην εθνική Ιταλίας. Το 2016 είχε αναλάβει τη Σπαρτάκ Μόσχας με την οποία κατέκτησε το ρωσικό πρωτάθλημα. Από τον Οκτώβριο του 2018 βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει ο νέος τεχνικός να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος με τους παίκτες της ομάδας, ώστε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Στους αγώνες με την Τράμπζονσπορ και τον Αστέρα Τρίπολης, στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο Νίκος Κωστένογλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα