Πρώτο εισιτήριο στο Νίζνι Νόβγκοροντ

Η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει την Γαλλία (17.00) στον πρώτο χρονικά προημιτελικό του Μουντιάλ στο Νίζνι Νόβγκοροντ.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Η «σελέστε», απέκλεισε στους «16» την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο και στοχεύει στην επιστροφή στα ημιτελικά για πρώτη φορά από το 2010, πιθανότατα
χωρίς τον σκόρερ των δύο γκολ στο προηγούμενο ματς, Έντινσον Καβάνι, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Οι Γάλλοι μετά τον θρίαμβο επί της Αργεντινής του Μέσι με τον Κιλιάν Εμπαπέ να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες ατομικές εμφανίσεις παίκτη ως τώρα στην Ρωσία, θέλουν να κάνουν άλλο ένα βήμα προς τον τελικό της Μόσχας.

Οι δύο ομάδες, γνωρίζονται αρκετά καλά, με τον Αντουάν Γκριεζμάν - που έχει ρίζες από την Ουρουγουάη - να βρίσκει αντιμέτωπους τους συμπαίκτες του στην Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγο Γοδίν και Χοσέ Χιμένες, αλλά και τον Εμπαπέ να συναντά την ομάδα του συμπαίκτη του στην Παρί, Καβάνι.

Η Γαλλία, μετρά εννέα σερί ματς χωρίς ήττα σε Μουντιάλ απέναντι σε ομάδες από την Νότιο Αμερική, όμως η «σελέστε» στις έξι προηγούμενες φορές που πέρασε σε προημιτελικά, δεν προκρίθηκε στους «τέσσερις» μόνο μία.

Πιθανές ενδεκάδες:
Ουρουγουάη: Μουσλέρα - Κάσερες, Χιμένες, Γοδίν, Λασάλτ - Νάντες, Τορέιρα, Βεσίνο, Μπεντανκούρ - Σουάρες, Στουάνι.
Γαλλία: Γιορίς - Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Ερνάντες - Καντέ, Πογκμπά - Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Τολισό - Ζιρού.
Διαιτητής: Νέστορ Πιτάνα (Αργεντινή).
Βοηθοί: Μαϊδάνα, Μπελάτι (Αργεντινή).
Keywords
Τυχαία Θέματα