Ετοιμάζονται για την κορυφή της Ευρώπης

Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Ολλανδία στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου (23:15). Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση εμφανίζεται έτοιμη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και άπαντες τονίζουν πως θέλουν τη νίκη, προκειμένου να την αφιερώσουν στα θύματα των πυρκαγιών της Αττικής. Η εθνική γυναικών θα αγωνιστεί για έβδομη φορά σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης, έχοντας κατακτήσει κατά το παρελθόν τρεις τίτλους.

Χαρακτηριστικά, η Αλεξάνδρα Ασημάκη τόνισε μέσω των λογαριασμών της στα Social Media:
«Για όλους εκείνους που χάθηκαν. Για όλους εκείνους που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Γι αυτούς που έχασαν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους. Για όλα τα αδέρφια μας πίσω στην πατρίδα που υποφέρουν. Για όλους εσάς».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μορφέσης τόνισε: «Πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση, καθώς η αντίπαλός μας έπαιξε ένα εύκολο χιαστί ματς, σε αντίθεση με εμάς που είχαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Θεωρώ ότι θα πρέπει να παίξουμε δίχως άγχος, να τα δώσουμε όλα, να ακολουθήσουμε το πλάνο και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Είναι μεγάλη χαρά να παίξουμε μετά από έξι χρόνια σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».
Keywords
Τυχαία Θέματα