«Πρόταση του Προμηθέα στον Γκρίφιν» (pic)

Μπορεί ο Μάλκολμ Γκρίφιν να αποχώρησε μεσούσης της σεζόν από την Ελλάδα, όμως δεν αποκλείεται να επιστρέψει, καθώς φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από τον Προμηθέα Πάτρας.

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε λίγους μόλις μήνες στην ΑΕΚ (δεν έπεισε τον Λούκα Μπάνκι), προτού μείνει ελεύθερος και μετακομίσει στη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει
σύντομα στη χώρα μας, καθώς ο Προμηθέας, όχι μόνο τον έχει προσεγγίσει, αλλά του έχει καταθέσει και πρόταση συνεργασίας ενόψει της νέας χρονιάς.

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται αναφορά και για την πρόθεση των Πατρινών να αποχωρήσουν από το BCL και την επόμενη χρονιά να αγωνιστούν στο EuroCup.

Σε περίπτωση που οι πληροφορίες των Ισραηλινών επιβεβαιωθούν και ο Γκρίφιν πει το «ναι» στην ομάδα του Μάκη Γιατρά, ο Προμηθέας θα είναι ο τρίτος σταθμός του Αμερικανού στην Ελλάδα, μετά τον Κολοσσό Ρόδου και την ΑΕΚ.

Hapoel Jerusalem guard Malcolm Griffin has an offer from Promitheas Patras to return to Greece and play for the league finalist according to source. Promitheas Patras are also looking to move from the Basketball Champions League to the EuroCup next season. Photo @dovster9 pic.twitter.com/6mmyPaJ4ye

Israel Sports Rabbi (@thesportsrabbi) June 11, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα