Ανανεώνεται το ανθολογικό "Love, Death & Robots" για 2η σεζόν

Περισσότερες φουτουριστικές ιστορίες.

To Netflix ανανέωσε για 2η σεζόν την πολυαγαπημένη ανθολογική σειρά κινουμένων σχεδίων "Love, Death & Robots".

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του λογαριασμού της συνδρομητικής υπηρεσίας, See What's Next, στο Twitter. Μαζί με τα νέα έγινε και η αποκάλυψη ότι η Jennifer Yuh Nelson "θα επιβλέπει σκηνοθετικά

το 'Volume 2'". Προηγούμενες δουλείες της είναι τα "Kung Fu Panda 2 και 3", το live-action "The Darkest Minds", καθώς και τα "Madagascar" και η σειρά κινουμένων σχεδίων "Spawn".

Η σειρά έρχεται από τους David Fincher (Gone Girl, The Social Network) και Tim Miller (Deadpool, Terminator 6). Αποτελείται από 18 σύντομες ιστορίες των 5-15 λεπτών (σύνολο 185 λεπτά). Κάθε ιστορία είναι δημιούργημα διαφορετικής ομάδας, με θέματα που θα ποικίλουν από επιστημονική φαντασία, φαντασία, τρόμου και κωμωδία. Επίσης, θα φέρουν διαφορετικό ύφος, από το κλασικό 2D animation μέχρι CGI. Παρά το γεγονός ότι είναι κινουμένων σχεδίων, η σειρά στοχεύει ενήλικο κοινό. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Fincher, Miller, Jennifer Miller και Josh Donen.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν "Love, Death & Robots".

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για όλες τις ακυρώσεις και ανανεώσεις της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα