Πρώτα ο Πιόντεκ, μετά ο Ιγουαΐν

Μόνο οι λεπτομέρειες φαίνεται να απομένουν για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Κριστόφ Πιόντεκ από την Τζένοα στη Μίλαν, με τους «Ροσονέρι» να καταβάλουν 35 εκατομμύρια ευρώ + bonus, καθώς και τον Αλέν Χαλίλοβιτς.

Την Παρασκευή υπήρξε τετράωρη συνάντηση κορυφής μεταξύ του ιδιοκτήτη των Γενοβέζων, Ενρίκο Πρετσιόζι, αντιπροσωπείας της Μίλαν (Λεονάρντο, Μαλντίνι, Γκαζίδης, Περινέτι) και των εκπροσώπων του Πολωνού. Σε αυτή καθορίστηκε το γενικό περίγραμμα, αλλά οι λεπτομέρειες θα οριστικοποιηθούν την Τρίτη, καθώς τη
Δευτέρα το απόγευμα (16:00) η Τζένοα φιλοξενεί τη Μίλαν για την 20η αγωνιστική της Serie A.

Οι Γενοβέζοι απάντησαν θετικά στην πρόταση 35 εκατομμυρίων ευρώ + bonus, με την προσθήκη του Χαλίλοβιτς, όχι όμως του Μπερτολάτσι, που αρνήθηκε να επιστρέψει στην παλιά ομάδα του. Η Γουέστ Χαμ προσέφερε περισσότερα χρήματα στην Τζένοα, ωστόσο οι σχέσεις των δύο ιταλικών συλλόγων διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο.

Υπενθυμίζεται πως οι «Γκριφόνι» απέκτησαν τον Πιόντεκ έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ το περασμένο καλοκαίρι από τη Βίσλα Κρακοβίας, με τον 23χρονο να έχει ήδη πετύχει 19 γκολ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Κάπως έτσι, θα καθυστερήσει κι η αποχώρηση του Γκονσάλο Ιγουαΐν για το Λονδίνο και την Τσέλσι –τουλάχιστον έως την Τρίτη- εκεί όπου τον αναμένει με…ανοικτές αγκάλες ο Μαουρίτσιο Σάρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα