Πρώτα η σωτηρία και μετά η «αναγέννηση»

Κίνηση …σωτηρίας είναι για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάβει τη «Μάνα του Λόχου». Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ συνεχίζει τη μεγάλη παράδοση της οικογένειας του και πετάει …σωσίβιο στον Ερασιτέχνη, λίγο πριν …βουλιάξει.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και στοχεύει αρχικά στη σωτηρία των τμημάτων του Ερασιτέχνη, τα οποία οδηγούνταν με μαθηματική ακρίβεια προς την καταστροφή.

Το βόλεϊ ανδρών των 18 πρωταθλημάτων
και των 2 ευρωπαϊκών τελικών σώθηκε την ...τελευταία στιγμή και παρέμεινε στην Α1 και με την οικονομική βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Όμως όλα τα υπόλοιπα τμήματα ομαδικών αθλημάτων…αγνοούνται. Το βόλεϊ γυναικών δεν συμμετείχε καν στο εφετινό πρωτάθλημα και θα αρχίσει τη νέα σεζόν από την αφετηρία της Α2. Το μπάσκετ γυναικών ή καλύτερα …νεανίδων, υποβιβάστηκε στην Α2 μετά από μια εφιαλτική σεζόν (καμία νίκη και τελευταία θέση), το πόλο ανδρών βρίσκεται στην Α2 και θα παλέψει για την …παραμονή(!!!) στην κατηγορία μέσω των πλέι – άουτ, ενώ το μοναδικό τμήμα ομαδικού αθλήματος που διακρίθηκε εφέτος ήταν η νεοσύστατη ομάδα του futsal.

Στα τμήματα ατομικών αθλημάτων υπήρξαν κάποιες διακρίσεις, ωστόσο και εκεί οι δυσκολίες ήταν αρκετές για τους αθλητές και τους προπονητές, κυρίως εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης.

Η παρουσία Γιαννακόπουλου είναι …ανάσα για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και ασφάλεια για την επόμενη ημέρα. Η δυναμική του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και η θέληση που έχει για να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη, δίνουν ελπίδα στον κόσμο του Τριφυλλιού.

Όμως ο πήχης των προσδοκιών δεν πρέπει να φτάσει στο …ταβάνι με το καλημέρα! Τα χρέη είναι σημαντικά, τα προβλήματα αρκετά και προέχει η επιβίωση του Ερασιτέχνη και των τμημάτων του, μέχρι να έρθει σταδιακά η αγωνιστική «αναγέννηση». Το παρήγορο είναι ότι υπάρχει πλέον ελπίδα και όραμα σε έναν ιστορικό σύλλογο.
Keywords
Τυχαία Θέματα