Προσινέτσκι: "Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι από την Ελλάδα"

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι είπε πως είναι δικαίωμα των Ελλήνων να πιστεύουν ότι θα κερδίσουν και έτσι πρέπει να πιστεύει κάθε προπονητής για την ομάδα του. Η Ελλάδα πάντα μας δημιουργεί προβλήματα αλλά με τους φιλάθλους μας είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε. Παρά τις απουσίες η Ελλάδα πάντως έχει κι άλλους καλούς παίκτες.

Συνέχισε λέγοντας ότι όλοι οι παίκτες του είναι σε
πολύ καλή κατάσταση και πως θα γίνουν και κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Αρμενία. Είπε ότι έχει παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια με την Ελλάδα και θέλει αύριο μια φίλαθλη ατμόσφαιρα από τον κόσμο της ομάδας.

Θα είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι με την Ελλάδα και από άποψη ψυχολογίας και από άποψη τακτικής και από άποψη ιστορίας. Δεν έχω αποφασίσει ούτε για την εντεκάδα ούτε για την τακτική αλλά θέλω να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων.

Δε θα ανοίξω τα χαρτιά μου αλλά θα σας πω ότι θα παίξει ο Τσίμιροτ κι ο Ντούλιεβιτς!

Ίσως είμαστε καλύτεροι από την Ελλάδα, την εκτικμώ και την σέβομαι. Σε αυτό το παιχνίδι όποιος κερδίσει θα έχει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κρίνει κάτι. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι και πως να παίξουμε όπω πρέπει θα κερδίσουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα