Apple: Το "Apple Arcade" είναι η νέα συνδρομητική υπηρεσία για παιχνίδια

Ήρθε και η ανακοίνωση.

Η Apple ανακοίνωσε και επίσημα μια συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών, με όνομα Apple Arcade, κατά τη διάρκεια του σημερινού event, στο Steve Jobs Theater.

To Apple Arcade είναι μια μοναδική συνδρομή, με πρόσβαση σε πάνω από 100 νέα

και αποκλειστικά παιχνίδια, με περισσότερα να βρίσκονται στον ορίζοντα. Μερικά από αυτά μάλιστα δεν θα τα βρείτε σε καμία άλλη πλατφόρμα η υπηρεσία. Θα είναι διαθέσιμη την Άνοιξη του 2019μ σε 150 χώρες και περιοχές. Κόστος και άλλες λεπτομέρειες θα έρθουν στο μέλλον.

Τα Beyond the Steel Sky, Lifelike, Fantasian και πολλά άλλα ανακοινώθηκαν για την υποηρεσία. Το τελευταίο, όπως δήλωσε ο Hironobu Sakaguchi, είναι "ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να υπάρχει, κάθε μέρα είναι μια πρόκληση, δημιουργώντας κόσμους με το χέρι, χτίζουμε διόραμα, φωτογραφίζοντάς τα και προσθέτοντας τρισδιάστατους χαρακτήρες. Είμαι λίγο φοβισμένος από το πόσα sets θα χρειαστεί να χτίσουμε στο τέλος."

Το Apple Arcade θα είναι ένα νέο tab στο App Store και οι συνδρομητές θα μπορούν να κάνουν λήψη και να παίξουν οποιοδήποτε παιχνίδι Apple Arcade από το App Store. Τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV και οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν, σε οποιαδήποτε συσκευή. Κάθε παιχνίδι θα μπορεί να παίζεται εκτός σύνδεσης, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να παίζουν οπουδήποτε, ανεξάρτητα από την σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι μελλοντικές ενημερώσεις θα συμπεριληφθούν, χωρίς adds και επιπλέον αγορές.

Tα παιχνίδια της υπηρεσίας αυτής δεν μπορεί να μαζέψει δεδομένα για τους χρήστες της, χωρίς συγκατάθεση. Θα περιλαμβάνει family sharing, curation και άλλα.

Για περισσότερα νέα, δείτε τα νέα μοντέλα iPad Air και iPad Mini.

IGN GreeceΗ Apple θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το δική της μηνιαία υπηρεσία συμδρομής premium παιχνιδιώνGaming-streaming υπηρεσία ετοιμάζει η AppleTo νέο iPad Pro είναι τόσο δυνατό όσο ένα Xbox One S

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα