Προμηθέας: Προτροπή για καλοκαιρινές διακοπές με μπάσκετ

Τον συνδυασμό καλοκαιρινών διακοπών και της δυνατότητα προπόνησης μπάσκετ και αθλητικής βελτίωσης, προωθεί ο Προμηθέας με την διεξαγωγή του Skills Camp που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Promitheas Park, στο πλαίσιο του προγράμματος «The Nous Project» 2022». Οι εγκαταστάσεις του Προμηθέα αποτελούν εχέγγυο για την ευχάριστη διαμονή των παιδιών που θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

«Η σεζόν τελείωσε, μα το μπάσκετ δεν σταματά! Ο Προμηθέας συνεχίζει να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης και ανάπτυξης

για κάθε αθλητή ακόμα και στην διάρκεια των διακοπών. Στο Promitheas Park, με παροχές ασυναγώνιστου επιπέδου, προετοιμάζουμε τους πρωταγωνιστές του αύριο.

– 3 κλειστά γήπεδα μπάσκετ
– 1 ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ
– Υπερσύγχρονο γυμναστήριο
– Περιβάλλων χώρος για δραστηριότητες
– Ειδικός προπονητικός εξοπλισμός
– Καφετέρια / Κυλικείο για τους γονείς

Σε όλες τις περιόδους του Skills Camp υπάρχει παρουσία ιατρού, ενώ παρέχεται ασφάλιση για κάθε συμμετέχοντα. Ο ρουχισμός παραδίδεται σε κάθε αθλητή κατά την έναρξη του Skills Camp. Οι συμμετέχοντες μπορούν αν παραμείνουν στους χώρους των εγκαταστάσεων έως και μια ώρα μετά τη λήξη του προγράμματος.

Δικαιολογητικά

Υπεύθυνη δήλωση γονέα/κηδεμόνα ως προς την έγκριση και άδεια συμμετοχής του παιδιού
Βεβαίωση ιατρού για την καλή και άρτια υγεία του παιδιού
Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τυχόν διατροφικές ή άλλου τύπου αλλεργίες του παιδιού
Η πραγματοποίηση του Skills Camp διέπεται από τις αρχές ασφαλούς άσκησης σε αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως αυτές επικαιροποιούνται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα