Ολυμπιακός: Είναι ο Μπάλντοκ το δεξί μπακ που ψάχνει;

Στον Ολυμπιακό οι θέσεις των μπακ έχουν μετατραπεί σε θέσεις… καταραμένες από τις οποίες έχουν περάσει παίκτες και παίκτες αλλά κανείς δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα στάνταρ των Ομάρ δεξιά και Τσιμίκα αριστερά.

Παίκτες με περγαμηνές, όπως ο Λαλά, πάλεψαν με…δαίμονες για να κάνουν 3-4 καλά παιχνίδια, αλλά ως εκεί, ενώ από την άλλη πλευρά ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο κορυφαίος Μολδαβός ποδοσφαιριστής, έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου, όχι γιατί καλύπτει το κενό του “Τσίμι“, αλλά για το πάθος του

και για το γεγονός πως παλεύει μέχρι… θανάτου.

Όλοι όσοι πέρασαν από τις θέσεις αυτές, έπαιξαν κατ’ ανάγκη εκεί και μόνο ο Κίτσος έδειξε πως το μέλλον του ανήκει. Ουδείς άλλος.

Ο Τζώρτζ Μπάλντοκ ΠΗΓΗ: In Time SportsΟ Μπάλντοκ και το ερώτημα “αν κάνει”

Ο Τζώρτζ Μπάλντοκ χάρη στην αγαπημένη του γιαγιά, η οποία ήταν Ελληνίδα, κατάφερε να πάρει όλα τα απαραίτητα χαρτιά και να αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας. Αυτό, έφερε τον δεξιό μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο προσκήνιο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός τον έχει στην λίστα του για την θέση του δεξιού μπακ. Από τα ερυθρόλευκα της Αγγλικής ομάδας, στα ερυθρόλευκα των Πειραιωτών, εφόσον αποφασίσουν να κινηθούν δυναμικά για την απόκτησή του.

Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό;

Το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα από τον Μπάλντοκ το είδαμε στο ματς με τον Κόσοβο. Έπαιξε 90 λεπτά, δίπλα σε παίκτες που δεν είχε ξαναπαίξει, τα περισσότερα ονόματα μπορεί να μην τα ήξερε καν, ήταν λογικό στην αρχή να ζοριστεί πολύ, να είναι εκτός ρυθμού και να “ψάχνεται”. Αμυντικά στα πρώτα 45 λεπτά έδειξε να έχει κενά, να έχει λάθος τοποθετήσεις και να μην εμπνέει εμπιστοσύνη.

Στο δεύτερο μέρος όμως ο δεξιός μπακ της Σέφιλντ, έδειξε τι μπορεί να κάνει και στα δύο μισά του γηπέδου. Αμυντικά διόρθωσε την εικόνα του αρκετά, πάτησε πολύ καλύτερα την πλευρά του, αν και δεν απέφυγε κάποια… πίσω βήματα που πάντα μπορούν να σε βάλουν σε μπελάδες. Στο επιθετικό κομμάτι, ήταν πολύ καλός, γρήγορος, δυναμικός με αυτοπεποίθηση σε κάθε κίνησή του και θα μπορούσε να έχει σκοράρει αν ήταν λίγο πιο τυχερός.

Ο Τζώρτζ Μπάλντοκ ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η απάντηση στην ερώτηση λοιπόν είναι “ναι”. Το πρώτο του δείγμα είναι θετικό, αφού με τον καιρό θα αποκτήσει την άνεση με τους συμπαίκτες του, θα “διαβάσει” καλύτερα το παιχνίδι τους και θα μπορέσει να αποδώσει πολύ καλύτερα και στα δύο μισά του γηπέδου.

Αν Ολυμπιακός θελήσει να μπει δυναμικά στην υπόθεση αυτή, θα το κάνει γιατί ο παίκτης έχει τα… φόντα, που λέγανε κάποτε να αποτελέσει, επιτέλους, τον “αντιΟμάρ” που τόσο πολύ θέλουν στον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα